fbpx

Effektiv samspil mellem SharePoint, Dynamics CRM og Office.

Et velarrangeret samspil mellem Dynamics CRM, SharePoint og Office-pakken kan give en virksomheds salgsorganisation konkurrencemæssige fordele i form af øget kvalitet, effektivisering og optimering af arbejdsprocesser samt en langt bedre oplevelse i hverdagen.

Vi har tidligere argumenteret for, hvordan samspillet mellem SharePoint og Dynamics CRM kan styrke salgsorganisationen se her. Men nu kan vi løfte sløret for en yderligere styrkelse, som vi kan tilbyde.

Mange virksomheder har behov for at flette datafelter fra CRM til f.eks. Word og Excel ifm. udarbejdelse af tilbud, aftaler, kontrakter og andre vigtige dokumenter. Vi ved, at det er drønhamrende besværligt, og endnu sværere at vedligeholde. Så mange lader ganske enkelt være med at gøre det. Men nu har vi en rigtig god og brugervenlig løsning på disse udfordringer.  

DocumentCorePack til Dynamics365 og Power Platformen

Produktet hedder DocumentCorePack til Microsoft Dynamics 365 & PowerApps

Baseret på MS Word-skabeloner giver DocumentsCorePack din virksomhed et sæt nemme brugervenlige værktøjer til at oprette og behandle dokumenter effektivt. Fra en dokumentgenereringsguide, der guider brugeren gennem processen til fuld dokumentautomatisering – DocumentsCorePack får alle jeres forretningsdokumenter til at se mere professionelle ud og hjælper jer med at behandle dem effektivt!

Automatisering af dokumenter

DocumentsCorePack er fuldt integreret i Dynamics 365-processer og Microsoft Flow. Således kan alle de dokumentgenererings- og behandlingsfunktioner som løsningen udfører, blive fuldt automatiserede! Udover at reducere brugernes arbejdsbyrde, hjælper det jer med at standardisere jeres interne og eksterne dokumenter.

 

Skabelondesign – Styrken ved MS Word

Det er nemt, intuitivt og kraftfuldt. Den indbyggede skabelondesigneren udvider funktionerne i Microsoft Word med en grænseflade til Microsoft Dynamics 365. Udover en simpel kortlægning af Dynamics 365-felter giver det en masse ekstra funktioner for at sikre, at værktøjet er i stand til at dække jeres behov.

DocumentCorePack er udviklet af PMT som er et østrigsk software selskab med mere end 2.000 kunder i over 100 lande og en erfaringsbase siden 1998. Som Microsoft Guldpartnere, så er det en solid og veletableret virksomhed.

Evobis er dansk forhandler og implementeringspartner af løsningen, og vi står klar til at demonstrere muligheder for dig.  

Claus Bech Espensen