fbpx

Om Evobis

Vores erfaring kommer jer til gode

Igennem mange års erfaring i opbygning af løsninger med Microsoft 365, har vi opbygget et solidt grundlag for at kunne vejlede jer sikkert igennem processen frem mod den rigtige løsning. Vi tager altid udgangspunkt i netop jeres behov, da ikke to løsninger er ens. Her sikrer vores eksperter, at du slipper for at gøre dig dyrtkøbte erfaringer frem mod den korrekte løsning.

Hos Evobis får du ikke gammel vin på nye flasker, men  forretningsoptimerende løsninger skræddersyet jeres konkrete behov

Forretning før teknik

Med mange års erfaring i forretningsoptimering inden for en lang række brancher, evner Evobis at forstå din virksomhed og derigennem løfte jeres processer til nye digitale højder. Det er igennem denne forståelse, at du får den rette tekniske løsning.

For os kommer teknikken i anden række. Det er først når vi forstår din forretning, at vi kan definere den rette tekniske løsning. Vi sætter derfor stor ære i at lære din virksomhed af kende, så vi igennem et tæt samarbejde kan kortlægge jeres arbejdsgange og derigennem definere de konkrete behov.

Vi ønsker at omfavne din virksomhed med samme engagement som dig, og derigennem hjælpe med den digitale transformation.

Erfarne konsulenter til konkurrencedygtige priser

Evobis giver dig adgang til nogle af markedets bedste konsulenter indenfor Office 365 og SharePoint til nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser.

Du vil som kunde hos Evobis møde konsulenter af høj kvalitet, som hurtigt vil kunne sætte din forretning i fokus og hjælpe dig i mål med den rette løsning.

Det er vores ønske at gøre dig tryg, og vi mener derfor, at du som kunde skal tilknyttes en erfaren primær konsulent, som du altid kan kontakte direkte. Det er igennem denne direkte kontakt, at du garanteres høj kvalitet igennem alt fremtidigt samarbejde.

Processen frem mod den bedste løsning

Ethvert projekt vi leverer tager udgangspunkt i en afklaring af de konkrete behov, da ikke to projekter er ens. Igennem en workshop og en prototype bliver jeres løsning visualiseret, så vi sikrer den bedst mulige forventningsafstemning. Vi er dog fuldt ud klar over, at krav kan ændre sig i takt med, at der opnås en dybere forståelse for mulighederne i løbet af et projekt. Derfor arbejder vi agilt med mange delleverancer i implementeringsforløbet, hvorigennem man som kunde hele tiden har mulighed for at påvirke rammerne.