fbpx

Medarbejderudvikling (MUS)

Udnyt potentialet i Microsoft 365 og sæt strøm til jeres medarbejderudviklings-processer

Undersøgelser viser, at ledere der afholder regelmæssige udviklingssamtaler med sine medarbejdere, har tilfredse medarbejdere der trives i organisationen og er bedre til at fastholde dygtige medarbejdere.

Så, hvorfor gør alle så ikke bare det? Hvis det er fordi, at du synes, at det er en svær og tung proces, så har vi en løsning, du vil blive glad for.

I samarbejde med vores kunder har udviklet et koncept, hvor vi digitaliserer en lang række af de administrative processer som kan stå i vejen til for at gennemføre og følge op på den gode medarbejderudviklingssamtale. 

Dashboard til ledelse og medarbejder

Leder Dashboard giver overblik over medarbejdere og deres status på MUS-aktiviteter. 

 

 

Hver medarbejder har sit eget overblik inde i SharePoint eller Teams, hvor de kan følge med i deres MUS-aktiviteter, har adgang til tidligere samtaler. 

Grafiske fremstillinger giver et visuelt og hurtigt overblik.

Minimer det administrative bøvl

Med Evobis’ MUS-koncept i SharePoint Online bliver det nemt at planlægge samtaler. Den direkte integration til Exchange og Outlook gør det nemt at finde ledig tid til møder og mødelokaler til den vigtige samtale. Teams integrationen betyder, at du kan vælge at afholde samtaler online og bruge Teams til at samarbejde om og udfylde samtaleskema sammen med medarbejderen.

Systemet genererer automatisk forberedelses- og samtaleskemaer og registrerer automatisk de aktiviteter der aftales ifm. samtalen, ansvarlig og deadlines. Alt er dokumenteret og bliver visualiseret på relevante dashboards.

Der kan udarbejdes automatisk registrering af KPI’er ift. strategien som præsenteres i et Dashboard for ledelsen.

Fremhævede fordele

Med udgangspunkt i værktøjerne i Microsoft 365 opbygger Evobis et skræddersyet værktøj som understøtter jeres processer i forbindelse med medarbejderudviklingssamtaler, hvilket medfører en lang række fordele for jer. Udvalgte eksempler på disse findes nedenfor.

Priseksempel på skræddersyet løsning

Nedenstående eksempel er vejledende og vi vil altid tage udgangspunkt i en analyse af de konkrete behov. Det skal ses som værende inspiration, og indholdet vil til enhver tid blive defineret som en naturlig del af workshoppen.

Priseksempel

kr. 80.000
  • Workshop
  • Løsningsbeskrivelse og prototype
  • Konsulentassistance*
  • Struktureret oprettelse**
  • Ibrugtagningsstøtte
  • Træning af superbrugere

* Eksempelvis SharePoint-konfiguration, tematisering, vejledning til og opsætning af indhold, udvidet struktur, rettigheder og undervisning.
** Her er der tale om oprettelse af MUS-portal og tilpasset MUS-skema og standardisering af arbejdsprocesser og struktur, som matcher organisationens eksakte behov.