fbpx

Dokumentskabeloner

Central vedligeholdelse af alle skabeloner

Tilgå samtlige skabeloner fra alle SharePoint sites

Flot og intuitiv brugergrænseflade

Vedligehold virksomhedens skabeloner ét sted og tilgå dem alle steder

Har din virksomhed dokumentskabeloner, og ønsker I at kunne styre disse centralt og tilgå dem fra alle dokumentbiblioteker på alle jeres SharePoint sites? Så vil vores skabelonvælger uden tvivl være noget for jer.

Til håndtering af dokumentskabeloner tilbyder SharePoint en række standardfunktioner i dokumentbiblioteker, men ofte kommer denne standardfunktionalitet til kort. Én af de største ulemper opstår, hvis man ønsker at anvende de samme skabeloner på tværs af flere sites. Her er det nemlig ikke muligt at oprette central styring af skabeloner med standardfunktionaliteten i platformen, hvilket eksempelvis kan være en udfordring ved projektstyring.

Forestil dig scenariet, hvor der oprettes et team eller site for hvert projekt, og det ønskes at bruge de samme skabeloner på tværs af hvert område. Med standard SharePoint vil man være nødsaget til manuelt at kopiere skabeloner til nye projektområder, og vedligeholde dem for hvert projekt, hvilket medfører en tung vedligeholdelsesopgave med tilhørende risiko for fejl. Denne problemstilling adresseres med skabelonvælgeren fra Evobis.

Bliv inspireret af vores videopræsentation

Fremhævede fordele

Modulpris

kr 12.000 (alt inkl.)
  • Prisen for modulet er en fast pris og inkluderer tid til konfiguration og overdragelse.​
  • Modulet kræver ikke et abonnement og du har til enhver tid ret til opdateringer. Der betales kun for forbrugt tid ved opdateringen.​​
  • Modulet er udviklet efter Microsofts anvisninger, og kan dermed sameksistere med standard SharePoint​​
  • Alle kundespecifikke tilpasninger til modulet faktureres efter forbrugt tid​