fbpx

Whistleblower løsning

Nem indberetning af mistanker om ulovligheder

Automatisk overvågning af indberetninger

Overholder lovkrav uden store administrative omkostninger

Giv dine medarbejdere mulighed for at indberette mistanke om ulovligheder anonymt

I følge et EU-direktiv skal alle danske virksomheder og organisationer med mere end 50 ansatte have etableret en intern whistleblowerkanal med udgangen af 2021. Er du allerede bruger af M365 platformen, så har vi en nem, hurtig og prisbillig løsning til din virksomhed, så du hurtigt kan komme i overensstemmelse med lovgivningen.

I en kombination af Microsoft SharePoint Online og Forms har vi udviklet en simpel og sikker indberetningsløsning.

Løsningen anvendes til at indberette alvorlige og følsomme sager, som vil kunne have en negativ indvirkning på din organisations omdømme og resultater, og som i kraft af deres karakter ikke kan rapporteres via jeres normale ledelsessystems kanaler.

Når formularen sendes bliver den automatisk registreret på et fortroligt SharePoint-site, hvortil kun de(n) udvalgte sagsbehandlere har adgang – f.eks. HR-ansvarlige. De(n) udvalgte får en advisering, når der er kommet ny indberetning med link til indberetningen. Sagsbehandleren kan på baggrund af det indberettede materiale sætte status på indberetningen. Uberettiget (tilbagevisning/afslag) eller at den skal tages op til sagsbehandling. Indberetningerne opbevares i den tid som lovgivningen anbefaler, og slettes herefter automatisk Eventuelle forsøg på at uvedkommende søger adgang til indberetningerne logges.

Løsningen kan implementeres direkte på jeres intranet og/eller hjemmeside – og kan tilgås fra hvilket som helst device – pc, mobil, tablet. Uanset hvilket device der anvendes vil det ikke være muligt at opspore, hvem der sender ind, hvis dette ikke ønskes oplyst fra meddelers side.

Bliv inspireret af vores videopræsentation

Fremhævede fordele

Modulpris

kr 10.000 (alt inkl.)
  • Prisen for modulet er en fast pris og inkluderer tid til konfiguration og overdragelse.​
  • Modulet kræver ikke et abonnement og du har til enhver tid ret til opdateringer. Der betales kun for forbrugt tid ved opdateringen.​​
  • Modulet er udviklet efter Microsofts anvisninger, og kan dermed sameksistere med standard SharePoint​​
  • Alle kundespecifikke tilpasninger til modulet faktureres efter forbrugt tid​