fbpx

Styrk din projektproces med Microsoft 365

Med en projektportal-løsning fra Evobis er du på rette vej.

Med vores Projektportal koncept, er vi i stand til at udfordre dig og dine processer, så du får bedre styr på flowet i dine projekter – fra den grundlæggende opsætning til det gennemførte projekt. Det fører ikke bare til en bedre bundlinje, men også et bedre og mere frugtbar samarbejde internt og eksternt og derigennem en bedre oplevelse for medarbejdere og kunder.

Men der er ingen virksomheder der bliver bedre til projektstyring bare fordi de implementerer et it-system. Det handler om, hvordan man bruger mulighederne i systemet til at udfordre egne processer og finde nye og inspirerende måder at arbejde på.

Med Microsofts økosystem tilbydes mange muligheder for at digitalisere og dermed gentænke eksisterende processer – også uden at de koster en mellemstor Jysk bondegård.

Jeg vil fremhæve, at vores projektportal kan hjælpe dine projektdeltagere ved automatisk at gøre opmærksom på aktiviteter og processer, men også understrege, at det dog fortsat er den enkelte projektdeltager som skal skabe indhold, samarbejde, følge processerne og dele deres viden. Evobis’ projektportal gør vi det banebrydende nemmere at bidrage.

Tydelige gevinster

Er projektportalen ordentlig implementeret i organisationen, så opnår ledelsen et endnu bedre overblik over projekterne og hvor de er i livscyklussen. Det bliver nemmere at se, hvor “skoen trykker”, så man hurtigere kan lave korrigerende handlinger.

Kvaliteten i dine projekter vil øges, fordi alle arbejder efter samme skabelon og proces. Der er ikke længere tvivl om, hvordan vi gør! I bliver bedre til at dele viden, optimere og blive klogere og mere effektiv i organisationen. Alt sammen forhold som på et eller andet tidspunkt rammer bundlinjen.

Projektportalen er ikke kun et godt værktøj for ledelsen. Også den enkelte projektdeltager står bedre rustet. Den enkelte projektdeltager tilbydes et banebrydende overblik over, hvor de er i de projekter de deltager i, så de bedre kan planlægge, hvilke aktiviteter, der skal udføre, hvor og hvornår, fordi de har nemt adgang til en fælles struktur, som viser dem, hvilke krav der stilles til f.eks. samarbejde og dokumentation. Endvidere er systemet intuitiv og sømløst integreret qua det omfattende øko-system fra Microsoft.

Projektsamarbejde uafhængig af tid og sted.

I projektorienterede virksomheder, hvor projektdeltagere ikke sidder fysisk samlet eller hvor der er tidsmæssige forskydninger, vil Evobis’ projektportal også gøre det nemmere at samarbejde om projekter. Når man ikke blot kan prikke sidemanden på skulderen for en opdatering, sørger Projektportalen for et hurtigt overblik over, hvor man er i processen, hvad der er talt om, hvad der er besluttet, aktiviteter osv. – altid opdateret.

Styrken ved Microsoft økosystemet

Det er uomtvistelig en styrke ved SharePoint , at det ikke blot er et enkeltstående system, men at man samtidig har adgang til alle de andre muligheder som findes i M365 paletten.

Sømløs integration til MS Teams sørger for, at du kan arbejde med dine projekter i Teams og styrke samarbejdet i projektgruppen med flere muligheder. Endvidere kan du gøre brug af Power platform til at automatisere arbejdsprocesser og bygge mobile apps for nem registrering af projektdata når du er væk fra kontoret. 

Anvend Power-BI til at skabe indsigt i dine projekter. Alt sammen i værktøjer og systemer som din organisation allerede anvender.

Hvad vil du opnå?

Inden du implementerer vores Projektportal i din projektorganisation, opfordrer vi dig til at forholde dig til, hvor I skal hen som (projekt)-organisation, og hvad I gerne vil opnå, inden du fokuserer på tekniske egenskaber.

En god implementering vil for mange være kendetegnet ved at starte småt og tænke stort. Hvis du samtidig har en åben indstilling overfor at gøre brug af standardiserede elementer, kan du for alvor drage fordel af den viden om bedste praksisser, der lægger bag vores Projektportal koncept.

Læs mere om Evobis og vores Projektportal og andre koncepter her.

Claus Bech Espensen

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn