fbpx

Testimonials

Per Nordby Jensen

Hos Evobis fandt vi en samarbejdspartner som virkelig lyttede. Vi kunne umiddelbart tage udgangspunkt i Evobis moduler til SharePoint Online. Evobis har stor indsigt i SharePoint Online, og netop dette Microsoft produkt passede godt ind i vores IT-strategi. Vi kan tilpasse løsningen til vores situation og efterfølgende løbende udvikle den, som vi selv udvikler os. Evobis var hurtige til at visualisere mulighederne. Vi har et godt samarbejde om nye features, efterhånden som vi bliver klogere på, hvad vi vil, og som skaber værdi for os.

Per Nordby Jensen
Sanne Aude

Evobis evner at forstå vores forretningsmæssige behov, og ikke bare fokusere på teknikken i en migrering. De forstod hurtigt, hvad vi ville, og så er de bare fabelagtige til hurtigt at visualisere vores behov for os. Det har gjort det nemt kommer i gang og i mål. Det har været en rigtig god proces at have dem som sparringspartnere igennem hele migreringsprocessen.

En god ting ved Evobis er, at vi ikke skal igennem en “tung” servicedesk. Vi har direkte adgang til rette person, så vi hurtigt kan komme videre. Det har meget stor værdi i hverdagen og giver os tryghed.

Vi fik hvad vi forventede og mere til. Evobis har været gode til at designe forslag og qua deres tekniske indsigt i Online platformen udnyttet de tekniske muligheder.

Sanne Aude
Rasmus Munksgaard Mathiasen

Hos Actona Company besluttede vi, af strategiske årsager, at skifte vores ældre interne kommunikationsplatform ud med Microsoft’s SharePoint platform. I den forbindelse blev Evobis udvalgt som ekstern partner til udviklingsprojektet. Med Evobis som partner var fundamentet skabt for et veludført agilt projektforløb. Herunder lykkedes det at planlægge, udvikle og implementere projektet inden for scope, cost og time.
Vi er meget tilfredse med samarbejdet, hvor vi nu står med et langt bedre produkt end før og til lavere maintenance costs.

Rasmus Munksgaard Mathiasen
Tine Woergaard Knoth

Den nye løsning fra Evobis har i den grad effektiviseret de interne processer for oprettelse og afholdelse af arrangementer i huset. Med blandt andet brugervenlige og overskuelige workflows og målrettede påmindelser og reminders forløber praktikken omkring arrangementer nu langt mere glidende for alle involverede. Derudover har samarbejdet med Evobis som altid været yderst behageligt.

Tine Woergaard Knoth
Jesper Lynge Thomsen

Evobis har etableret et langt mere effektivt sagsstyringssystem samt et moderne intranet, begge i SharePoint Online. Samarbejdet med Evobis giver rig mulighed for digitalisering af vores processer og individuel tilpasning til virksomhedens behov med ekspertise, professionalisme og kvalitet i høj klasse

Jesper Lynge Thomsen
Nino Denjalic

Med Evobis får vi adgang til nogle af markedets bedste Office 365 konsulenter. De har igennem alle projekter leveret høj kvalitet og exceptionel service. Senest har de optimeret vores vidensdeling med et moderne skræddersyet intranet på SharePoint Online

Nino Denjalic
Christian Lyngsø

Med en projektstyringsportal fra Evobis blev overblik og struktur på vores projekter løftet. Løsningen giver os mulighed for at arbejde effektivt med bl.a. dokumentation på projekterne og giver os samtidigt et overblik vi ikke havde tidligere

Christian Lyngsø
Claus Martinussen

Løsningen fra Evobis har været med til at optimere vores processer omkring tilbudsgivning, så vi derved blev mere konkurrencedygtige. Samtidigt var den en medvirkende årsag til, at vi blev kåret som årets mest IT-parate håndværksvirksomhed 2018.

Claus Martinussen
Ole Westergaard

Vi har et eksisterende intranet- og dokumenthåndteringssystem, som automatisk opbevarer og kategoriserer kunde- og salgsrelaterede dokumenter fra Navision – alt fra ordrebekræftelser til plukfotos. Evobis har taget teten på løsningen, som er bygget på SharePoint, og giver os gode muligheder for at organisere os, give medarbejderne hurtig genfinding i arkiverne og udvikle løsningen i takt med, at behovene opstår. Efterhånden er løsningen også blevet et værktøj, som bruges i det daglige ift. e-mail arkivering og formidling af nyheder og information til medarbejderne

Ole Westergaard
Poul Schlosser

Evobis har hjulpet os med digitale løsninger indenfor ESDH, intranet, kontraktstyring, styring af kundedata og HR-data, hjælpeværktøjer if.t. GDPR. Desuden har Evobis udviklet en løsning til styring af workflow og dokumentation i vores mange og store anlægsprojekter. Jeg har oplevet Evobis som en professionel partner, der møder kunderne i øjenhøjde med en ærlig og troværdig kommunikation.

Poul Schlosser
Peter Thomsen

Samarbejdet med Evobis har for os i Schou blot været positivt. Vi har oplevet en rigtig god service og sparring med Bjarke, som har været rigtig god til at tage hurtigt hånd om diverse opgaver undervejs i udviklingen af vores nye intranet på Sharepoint. Vi er glade for resultatet og nåede i mål til tiden. Vi ser frem til det videre samarbejde.

Peter Thomsen
Morten Green Jeppesen

Med Evobis har vi fået adgang til teknisk dygtige konsulenter. Først og fremmest konsulenter, der forstår vores forretningsmæssige behov. Vores projektportal fra Evobis giver os et samlet overblik og en struktur på projektdokumentationen, som vi ikke tidligere har haft. Endvidere har det bidraget til at digitalisere nogle af vores processer.

Morten Green Jeppesen
Terry Harvey

A number of years ago, we implemented our Project Management Framework (PMF), which combined features of SharePoint, Office apps and Visio as the go-to platform for processes, documents and templates for our project teams. Microsoft deprecated some of the features and with the introduction of the modern interface, we thought it was time to resurrect the PMF, and searched the web for experts to assist. Jonas from Evobis was the only one who had solved the specific issues we had, and very soon afterward, Evobis had built the infrastructure for the PMF. Since then Evobis has fixed other in-house developments that had gone wrong. We can now move forward with confidence that Evobis highly skilled developers can quickly provide innovative solutions to our problems, they will take the time to understand our business and processes, and can work successfully with us here in sunny Queensland Australia.

Terry Harvey